A 2/4 de 11 de la nit. Parc de Pompeu Fabra

Presentació del nou disc Cowboy Strong de la Jeb Andrews Foundation Band. Música country solidària per ajudar a famílies amb nens amb càncer. Aquest nou treball té 15 nous temes propis interpretats per la Jeb Andrews Foundation Band (JAFB), formació que es va originar el 2016. La JAFB està integrada per 6 grans nois, totalment altruistes, que comparteixen un esperit solidari i que sense dubte han aportat una energia especial en aquest nou disc. Salva Aparisien a la bateria; David Álvarez al baix; Manel Cruz, guitarra elèctrica i harmònica; Sergi Buchholz, acústica i harmònica; PepMari Amelburu, elèctrica solista, i Xavier Blanch (Jeb) veu i acústica, formen part de la ja consolidada JAFB. Des de la Jeb Andrews Foundation volem donar-vos les gràcies i us convidem a conèixer aquest nou treball, esperant que ens permeti despertar el vostre costat solidari. La música, sigui quina sigui, vingui d’on vingui, és la millor eina per donar a conèixer projectes com en aquest cas, el de la Jeb Andrews Foundation i, no cal dir, per poder seguir ajudant aquestes famílies. Recordeu que són pares com nosaltres amb fills com els nostres… que lluiten cada dia, superant 8, 10, 20 i un milió de segons sobre un toro despietat. Ajudem-los a sentir-se forts, a sentir-se… Cowboy strong! Tots els ingressos derivats de la venda dels nostres CDs i de les actuacions de la JAFB van destinats a la nostra fundació per a posteriors donacions a l’AFANOC.

Després del concert sorteig d’unes botes i altres regals…