A ¾ de 9 del vespre . Plaça del Garitu

Tastets
– Tast d’olis de varietats locals (Corbella de Migjorn, la Verdal Manresa de l’Obaga de l’Agneta i Vera de Molí del Mig)
– Xarrup de sopa de tomàquet vellutada de Cal Climent del Poal
– Carpaccio de peu de Ral d’Avinyó i vi bullit a l’estil de la Rosa
Maridatge: Cava Gibert, de Cellers Gibert (Artés)

Primer
– Bacallà a la Manresana gratinat amb allioli de codony
Maridatge: Vi Fargas blanc del celler Fargas-Fargas (Sant Salvador de Guardiola)

Segon
– Costelles de porc Ral d’Avinyó amb mel i cuites a baixa temperatura
Maridatge: Vi Molt més que paraules del Celler Més que Paraules (Canet de Fals, Fonollosa)

Postres
Mató de Cabrianes amb nous de Monistrolet

Venda de tiquets a festamajorcardedeu.cat/tiquets i a la barra del Garitu durant tota la Festa Major.
preu tiquet: 15 €

Consulteu opció vegetariana i/o sense gluten a elgaritu@gmail.com abans del dia 17 a les 18 h.

Per reduir residus i gaudir més de la gastronomia, el sopar se servirà amb vaixella i coberteria convencional i copes de vidre.