A les 7 de la tarda. Granja Viader

La nova creació de la Cia. Moveo, que coincideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d’una trilogia dedicada a la relació entre realitat i ficció.

Després de guanyar diversos premis de renom amb els dos primers espectacles i de tres anys de gira internacional amb el segon (que també va visitar el Garitu, el 2018), arriben amb Echoes, que es va estrenar al Festival d’Arts de Carrer de la Mercè 2020 i que evoca de manera lúdica i irònica el desig d’individualitat i les connexions/interdependències que existeixen entre nosaltres, des d’un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l’acrobàcia, tot creant una experiència col·lectiva.

D’on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta?

Disciplina artística: teatre físic i dansa.

Durada: 45 minuts.

Espectacle per a tots els públics.

Aforament limitat

https://www.youtube.com/watch?v=z0A7sLCtL78