A les 8 del vespre. Pati de l’institut Pla Marcell
Ladolescència és una puta guerra, i ser jove, una revolució, i si formes part d’aquests camps de batalla, aquest espectacle és per a tu. 

Container és una oportunitat per jugar una partida sense conseqüències: inicia sessió per traslladar a l’espai públic real l’odi que es crea a les xarxes socials. Sense filtres ni censures, sigues el teu jo virtual en un espai idoni per alliberar l’odi. A través d’un contenidor en flames, un avatar i els teus whatsapps, treu sense por el teu hater interior. Si l’odi és igual de natural que lamor… Tu què odies?

La jove companyia Emília Gargot, de jovent de Ponent, actuarà al Garitu 2021 amb Container, un espectacle interactiu (tots/es en formarem part!) i punyent, que colpeja i crema, sobre la influència de les xarxes socials i l’odi que duem a dins.

Disciplina artística: teatre de carrer

Espectacle recomanat per a joves a partir de 12 anys ( ideal jovent de 12 a 24 anys)

Durada: 60 minuts

Aforament limitat

https://www.youtube.com/watch?v=Rch_FMfRPT0