A les 8 del vespre. Passeig del Mestre Alexandri

The Sey Sisters és un espectacular trio de veus que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s’uneixen amb l’objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur. Aquestes tres germanes de descendència ghanesa combinen les veus en unes vibrants harmonies acompanyades de ritmes contagiosos, en un directe emocionant. Acompanyades pel pianista i saxofonista Albert Bartolomé, completen un apassionant cercle de bona energia i aire fresc que commou l’ànima i remou consciències. 

Tornen al Garitu després d’haver-hi vingut amb Funkystep, ara amb disc nou (el tercer): We got your back (et donem suport).


Disciplina artística: música
Durada: 80 min.

Aforament limitat

https://youtu.be/zOPc–UGuSA