A les 9 del vespre. Pati de Vil·la Paquita

Ballaveu explora la pràctica de les cançons per fer ballar, preservant la cadència i mantenint ferm l’aire de cada dansa.

Una interessant proposta amb la veu com a únic instrument melòdic, repte en què la Patri i el Xavier posen de manifest el seu bagatge i coneixements. Les seves veus juguen, s’enllacen, es persegueixen, dialoguen i interpreten el cançoner tradicional i popular català, de nord a sud i d’est a oest: balls plans del Pallars, jotes de l’Ebre, havaneres de l’Empordà i ballets i sardanes de la Catalunya interior, sense oblidar els balls de parella que han omplert places i envelats arreu del país. Dues veus sense artificis, conjuntades i harmonioses, que us faran ballar amb emoció. En cas que el ball no sigui possible per mesures sanitàries, gaudirem de Ballaveu en forma de concert.

COMPONENTS:

Patri Garcia, veu i percussions tradicionals
Xavier Rota, veu, guitarra i percussions tradicionals

A càrrec del col·lectiu CARDANSES

Durada: 60 minuts

Aforament limitat

https://www.youtube.com/watch?v=dFx4kRXRMbY&t=20s