A les 11 de la nit. Passeig del Mestre Alexandri

L’excantant i compositor de Txarango i la seva companya de viatge han arrelat amb els anys i, sense pressa, han anat consolidant el seu creixement musical, que ara floreix amb força amb el disc En òrbita.

Acompanyats per una nova banda, el duet fa un pas més i universalitza les seves melodies amb una producció sonora potent i el cultiu de les lletres a partir de les emocions, que broten en les cançons estrenades aquest 2021. Marcel i Júlia posen en òrbita les llavors d’aquesta nova etapa, en la qual ens conviden a reflexionar, amb una proposta alegre i constructiva, sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d’una societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida. 

Disciplina artística: música
Durada: 75 min

Aforament limitat

https://www.youtube.com/watch?v=3Uqzy44mxLc