A les 7 de la tarda. Pista coberta del Parc Pompeu Fabra

Allwoods neix el 2017, i aposta des del principi pel country i el new country més actual i per sons d’arrel americana, amb una clara influència de noms com ara Alan Jackson, Brooks & Dunn, Zac Brown Band, Brad Paisley i Luke Combs, referents del country de les últimes tres dècades, la màxima efervescència dels quals s’expressa en el directe. El 2018 fitxa per la discogràfica nord-americana Peer Music i el segell TWH Records, i llança Birth, el seu primer treball discogràfic, que consta de vuit cançons originals i vuit versions. Aquest disc li suposa un èxit de crítica i públic, i diversos premis, com ara el de millor disc de “música country made in Spain”, segons els oients de Carretera y Country Radio, i diverses nominacions internacionals, com ara als Hall of Fame 2018 en la categoria Spanish Americana Music Artist, i als Texas Sounds International Country Music Awards 2019. Això li va permetre iniciar la primera gira internacional, que els ha portat a recórrer mig Europa.

A les darreries del 2019 i principis del 2020, just un any després del llançament de Birth, el grup es tanca a l’estudi per enregistrar Stories of a Lonely Tree, el seu segon treball discogràfic. Amb aquest segon disc, els Allwoods decideixen fer un pas endavant, arriscar-se encara més i fer un disc únicament de temes originals i amb una línia sonora encara més actual i moderna, però sense abandonar en cap moment el country que tant els agrada. Tal com indica el nom de l’àlbum, el disc consta d’onze cançons que són una petita mostra dels milers d’històries que hauria vist al seu voltant aquest arbre solitari al qual fan referència en la portada.

Si vols conèixer el seu nou disc, escoltar cançons del primer àlbum i alguna versió, us convidem a venir al concert de Festa Major de Cardedeu, on també podreu comprar els àlbums o qualsevol article del seu marxandatge.

PEPO FIGUERAS – Guitarra i cors

GENIS SOBRADO – Guitarra i veu principal

DAVE ZEILER – Baix i cors

JAN ESCUDÉ – Teclat

MARC COROMINAS – Bateria

ROC ALEMANY – Violí

A càrrec de XAFA’L

Durada: 120 minuts. Aforament limitat

https://allwoodscountryband.com