A les 8 del vespre. Teatre Auditori de Cardedeu.

ACCIÓ TEATRAL. Es proposaran tres passis: 20h- 20:45h- 21:15h segons inscripcions

El projecte Zona vermella neix gràcies a la convocatòria de SOS Cultura,  de la Fundació Carulla, un programa extraordinari d’ajuts per donar suport als  creadors i creadores culturals i fer possible nous projectes que donin resposta als efectes provocats per la pandèmia.

Zona vermella forma part de les 20 beques guanyadores de tot Catalunya, amb l’objectiu de desenvolupar un projecte artístic en l’espai públic.

Què és Zona vermella?

És una acció teatral  desenvolupada en forma de recorregut, en què es parlarà  de diferents temàtiques i realitats viscudes per les persones grans durant el confinament i la pandèmia: abraçades, soledat, aïllament, por, temps…

L’objectiu? Fer valdre el binomi gent gran-cultura i sensibilitzar sobre els efectes que ha tingut la Covid-19 en el col·lectiu de gent gran, a través de les arts escèniques.

Zona vermella ha estat possible gràcies a l’escriptura creativa i  les vivències que  han compartit i relatat persones que participen de forma directa en l’associació Artescena Social, com també familiars, amics, gent gran…  Per això donem les gràcies per la seva creativitat i implicació a la Joana, la Inés, el Josep,  l’Anna Maria, la Cristina, la Lola, la Maria Teresa, la Mercè, la Flora, la Regina, la Maria,  l’Antònia, la Teresa, la Llum..

Direcció artística e ideació projecte: Olga Vinyals Martori

Direcció tècnica acció teatral: Paula Ribes

Espai sonor: Carles Ribes i Nacho López

Col·laboració artística: Noemí Rodríguez, Josep Casanova i Marc Felipe.

Texts de: Cristina Viader i Anfrons, Eulàlia Espinasa Martori, Inés Fernández i Noemí Rodríguez

Actrius: Antònia, Rosa,  Inés Fernández, Joana Nevado, Regina Comí i Mercè Canovas

Amb la participació de tot el grup intergeneracional d’artescena

Durada 20 minuts

Aforament limitat

Agraïment a:

https://www.artescenasocial.com/projectes