A 2/4 de 8 del vespre. Cinema Esbarjo

Creacions audiovisuals d’artistes professionals locals en format de curtmetratges, documentals i videoclip

Presentem les 10 projeccions que han respost a la convocatòria de suport a la creació local proposada per la regidoria de Cultura en el marc de la Festa Major de Cardedeu. El Cens Cultural de Cardedeu és una eina i una plataforma de suport, amb més 330 persones inscrites, una mostra de la riquesa cultural local. Veniu a conèixer la creació audiovisual local!

Audiovisuals Quilòmetre Zero es presenta en dues sessions amb continguts diferents: el dijous 12 i el diumenge 15 al Cinema Esbarjo. Cada artista hi presentarà el seu treball, i l’acte serà conduït pel periodista Àlex Ferre. Mireu les peces programades i agafeu entrada per a cada sessió!

Una sessió amb 4 peces audiovisuals dels artistes Àlex Rademakers, Maria Besora, Dani Felices i Maria López Rovira.

Durada: 65 minuts

https://www.cardedeu.cat/temes/cultura/cens-cultural-de-cardedeu/