A les 12 del migdia. Plaça de Sant Joan

El dia 15 d’agost sortim plegats a plaça les colles, les figures i els elements tradicionals i festius de Cardedeu: gegants, capgrossos, diables, bestiari, bastoners, trabucaires i sardanistes s’engalanen per mostrar els seus millors balls. La música, les danses, la pólvora i el toc de bastons ressonen per tot arreu. És festa grossa, és Festa Major!

Ball de gegants vells, ball de bastons de Cardedeu, ball de cintes, ball de figures, ball del gegant Montseny, trabucaires, ball del Verro i sardana llarga de germanor.

Aforament limitat

*amb espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda. Cal venir amb temps. Arreu de la plaça, cediu les cadires amb prioritat per a gent gran, dones embarassades o altres persones que les puguin necessitar.

Per gentilesa del voluntariat de RTVC, aquesta activitat serà retransmesa en directe pel canal de televisió local i per streaming (reproducció en continu) via https://rtvc.cat/tele