A les 8 del vespre. Pati de Vil·la Paquita

A càrrec d’ As d’Arts

Tres peces de dansa, música i performance

La poesia del moviment, la bellesa del cos humà al servei de l’art. El Xou Major és l’epicentre de les noves creacions escèniques dels membres d’As d’Arts i els seus col·laboradors i col·laboradores.

JUBILEU MÀXIM

Performance d’improvisació lliure a càrrec de Clara Torner (violoncel), Maria Mora (dansa), Jordi Pallarès (bateria/percussió), Guillem Rodri (guitarra/trompeta) i Glòria Ros (dansa)

SAMS

Sinopsi: Presentem el treball d’una part del procés de creació de l’obra “Samsa”.  Partint de la inspiració que ens ha generat un fragment de l’obra literària de Kafka La Metamorfosi, investiguem entorn les transformacions i els canvis constants i la relació d’aquests canvis amb els processos de la Natura i de la cultura.

Direcció: Laura Dorna. Intèrprets:  Laura Carrau, Laura Dorna, Toni Mas, Pau Sastre i Míriam Salvador.

Interpretació i composició musical: Anna Pont

Durada: 75 minuts

Públic: A partir de 12 anys

MA·PA

El vincle del nadó i el nen/a cap els pares i les mares és un model per a les relacions. És un mapa d’orientació per a tota la vida. Ma·Pa és una improvisació pautada que es basa en l’escolta en les relacions i el vincle que tenim com a èssers humans en les nostres relacions significatives. Aixó és el que ha teclejat Zoah ( 15 mesos d’edat) al respecte: 0jml.’kmvvvv’-}}-‘-“¡p¡mppv.

Intèrprets: Rosa Ballarín, Zoah Ballarín Borucki i Dominik Borucki