A les 12 del migdia. Plaça d’El Garitu- (Plaça de Sant Corneli)

CINTA és una sirena del cosmos, una fada de paper; canta cançons de bressol a les criatures marines i elegies a un món que s’esvaeix; conta històries sobre un futur molt antic, els contes de Maär. CINTA és una Criatura Eterna, i com a tal la seva veu restarà dins la vostra memòria per tota l’eternitat.

Sentiu-vos benvinguts al debut d’una cantautora autodidacta, del tot original i fins ara, anònima. Permeteu-li que ressusciti i alhora amanseixi la fera del vostre interior, que faci vibrar les cordes de la vostra ànima; deixeu-vos captivar per la seva veu, profunda com un oceà, freda com les galàxies, càlida com una rosa, etèria com la pols dels estels. Sentiu-vos benvinguts al seu debut, una experiència efímera com la vida de les papallones i tanmateix eterna com la vida de les balenes.
Bona descoberta!

Durada: 60 minuts