A les 7 de la tarda. Plaça d’El Garitu ( Plaça Sant Corneli)

Viure un concert de Lali BeGood és connectar amb el nen/a que portes dins i, per suposat, el que portes de la mà. Energia vital, dancings non stop, sentit de l’humor i valors educatius i contemporanis per a fer del món un lloc millor. La barrera entre el públic i l’escenari es dilueix a mesura que creix la interacció i la connexió amb la dona-llop més imprevisible de l’escena. 

El Jardí Secret és el seu nou espectacle familiar amb el què la banda aconsegueix tocar a grans i petits amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, la gestió de les emocions, l’estar aquí i ara, la grandesa de l’amor, l’excés de materialisme… sempre des de la complicitat i l’alegria dels que fan el que estimen. Amb el multiestil com a bandera anirem del funky al reggae, de l’ska al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica. Som-hi, amb el love’n’roll familiar! 

Gènere / disciplina artística: música, familiar

Públic: per a tots els públics

Durada: 60 minuts

https://lali-begood.com/