Carta de la Comissió

Bona Festa Major de Cardedeu 2022!

Després de dos anys de viure la Festa Major amb fortes mesures de seguretat sanitària davant la pandèmia, enguany podem dir que tornem a la Festa Major on les trobades i el veïnatge seran els protagonistes.

Ens sentim molt satisfets perquè quan va ser difícil ser-hi, la Comissió de Festa Major hi va ser i aquest any recuperem les ganes de tornar la cultura al carrer, a les places, sense reserves prèvies ni mascaretes ni dificultats per fer àpats conjunts. No obstant això, també hem après a programar espectacles d’arts escèniques en diversos passis per tal que hi pugui accedir més gent; a viure la Festa Major en indrets nous com el passeig Mestre Alexandri, Can Mills o la Casa Viader i, aquest 2022, n’estrenem un de nou que, de moment, encara és un dels misteris de FM.

Volem agrair la tasca de totes les persones, voluntàries i professionals, entitats i col·laboradors que fan possible una Festa Major única, diversa, popular i autèntica on enguany esperem que ens puguem saludar i abraçar.

Aquesta FM estem d’aniversari i felicitem: els 30 anys de la Colla de Diables, els 20 anys d’El Polvorí, els 20 anys de Xafa’l, els 10 anys dels Trabucaires, els 15 anys dels Bastoners i mooltes felicitats al nostre gegant Montseny que es plantarà a la FM ben renovat i amb faldilles noves!

I, mentre desitgem que tot vagi més bé que mai, recordem un fragment del poema “El poble” d’en Miquel Martí i Pol que diu:

El poble és el meu esforç i el vostre esforç,
és la meva veu i la vostra veu,
és la meva petita mort i la vostra petita mort.

El poble és el conjunt del nostre esforç
i de la nostra veu
i de la nostra petita mort.

El poble és tu i tu i tu
i tot d’altra gent que no coneixes,
i els teus secrets i els secrets dels altres.

Visca Cardedeu, Visca la paella als Pinetons i Visca la Festa Major!