A les 8 del vespre. Pista coberta del Parc de Pompeu Fabra

Country per donar i per vendre! No només ens presentaran les 10 cançons pròpies del seu disc de debut “Lost In The Fields” (2021, Temps Record, SL), sinó que també ens avançaran algun dels temes que formaran part del segon àlbum, que ja tenen al foc fent xup-xup. I, com no podia ser d’altra forma, també ens interpretaran versions d’artistes molt coneguts de la música country.

Els seus temes parlen sobre amor, desamor, cors trencats i honky tonks. Cançons amb lletres sobre la vida maridades amb el plor d’una pedal-steel guitar o el gemec d’un fiddle. Música tocada des del cor per arribar al cor de qui l’escolta.

El disc de debut ha rebut crítiques molt positives, com ara les del periodista musical Oriol Serra (DWTC / El 9 Nou): “Flamant revelació de la més genuïna country music facturada a casa nostra” o “Capaç d’invocar amb tres acords i unes cordes vocals privilegiades totes aquelles carreteres infinites que van de Kentucky a l’Estat de l’Estrella Solitària i més enllà”

El projecte ha estat nominat a diferents categories als Texas Sound International Country Music Awards, que tindran lloc a Marshall (Texas) l’octubre vinent. Però, abans d’anar cap allà, faran parada a Cardedeu!

https://www.joefieldsmusic.com/

A càrrec de XAFA’L, amics i amigues del Country

Durada 90 minuts