A les 11 de la nit. Plaça del Garitu ( plaça Sant Corneli)

Diuen que és el segon millor grup d’Espolla (Alt Empordà). Sona a folk pedant, cançons de pastorets i s’escolten heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants.
En plena pandèmia van gravar “Al límit de la tonalitat”, un àlbum concebut des del pop-rock més clàssic fins al folk més local, amb arranjaments ordits amb delicadesa i influències directes de la cançó rock de l’enyorat Pau Riba o del pop melós d’ABBA. I encara han tingut temps de publicar un nou disc, “La mateixa sort”, amb el qual han guanyat el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de l’any i que els consolida com una de les propostes emergents més interessants del moment a Catalunya. Després de passar tímidament per l’Off Tastautors, benvinguts de nou a Cardedeu per la porta grossa!


Gènere / disciplina artística: música, folk, pop-rock

https://theindianrunners.com/grups/la-ludwig-band/