A les 9 del vespre. Plaça del Garitu (Plaça de Sant Corneli)

El vi de l’altíssim Empordà guiarà el camí dels gustos del sopar amb DO (denominació d’origen). 

Menú amb DO:

Llesqueta de pa amb pernil ibèric i anxova de l’escala

Llesqueta de pa amb botifarra dolça de Palafrugell

Xip de tripa de bacallà

Coca de tomàquet i sardines de Sant Feliu de Guíxols

Tastet de “Cim i Tomba” de Tossa de Mar i de “Catxoflino” de Palafrugell

Gelat de xuixo de la pastisseria Nèctar de Cassà de la Selva

Rom cremat a càrrec del cardedeuenco-llafranenc Sergi Ragàs

Vins del Celler dels Aspres i Celler la Gutina. 

Preu: 16 €.
Venda de tiquets anticipadament a la barra del Garitu i online a www.festamajorcardedeu.cat o a www.elgaritu.cat

Per tal de minimitzar la generació de residus i per garantir una degustació ben plaent, aquest sopar sempre se serveix amb vaixella de veritat i copes de vidre. Tinguem cura de tornar-les senceres!

comprar tiquets 

caldrà bescanviar l’entrada resultant d’aquesta operació amb una lectura QR a la Garita de la plaça del Garitu a plaça de les Flors de Maig, abans de l’activitat.