A les 9 del vespre. Plaça del Garitu (Plaça de Sant Corneli)
El vi de l’altíssim Empordà guiarà el camí dels gustos del sopar amb DO (denominació d’origen).
Menú amb DO:
Llesqueta de pa amb pernil ibèric i anxova de l’escala
Llesqueta de pa amb botifarra dolça de Palafrugell
Xip de tripa de bacallà
Coca de tomàquet i sardines de Sant Feliu de Guíxols
Tastet de “Cim i Tomba” de Tossa de Mar i de “Catxoflino” de Palafrugell
Gelat de xuixo de la pastisseria Nèctar de Cassà de la Selva
Rom cremat a càrrec del cardedeuenco-llafranenc Sergi Ragàs
Vins del Celler dels Aspres i Celler la Gutina.
Preu: 16 €.
Venda de tiquets anticipadament a la barra del Garitu i online a www.festamajorcardedeu.cat o a www.elgaritu.cat.
Per tal de minimitzar la generació de residus i per garantir una degustació ben plaent, aquest sopar sempre se serveix amb vaixella de veritat i copes de vidre. Tinguem cura de tornar-les senceres!
– caldrà bescanviar l’entrada resultant d’aquesta operació amb una lectura QR a la Garita de la plaça del Garitu a plaça de les Flors de Maig, abans de l’activitat.
