A 2/4 de 9 del vespre. Can Corbella

A partir d’una selecció de poemes de diversos autors i autores, principal­ment, en llengua catalana. L’espectacle que es proposa es basa, sobretot, en la tria de textos de poetes vius poc cone­guts però excepcionals, amb la idea de donar-los a conèixer, talment feien els trobadors medievals. Així i tot, enmig dels grans poemes d’aquests autors, hi apareixen textos d’autors clàssics i consagrats com Lo Rector de Vallfogona, Vicent Andrés Estellés, Jacques Prévert o Marin Sorescu. Els poemes es deixen acompanyar per la música, molt treballada i creada expressament per intentar transmetre el mateix que el poema. Sota aquesta idea, l’espectacle aconsegueix crear un ambient únic i fa arribar la poesia per dos camins, el textual i el musical.

Recitals a domicili, la banda formada pel poeta i recitador Eduard Carmona i els músics Iago Marta, Guillem Callejón i Alex Valdés, va començar oferint recitals de poesia i jazz a domicilis particulars. Ara, acumula centenars d’actuacions arreu dels Països Catalans, durant els gairebé 10 anys de trajectòria de la formació. El 2014 va publicar el seu primer treball discogràfic sota el segell Petit Indie, un treball que va rebre una acollida molt bona per part de la crítica. Les seves actuacions es caracteritzen per la voluntat de fer descobrir al públic diferents cares de la poe­sia, des de la més convencional fins la més inesperada, i sempre amb passió, qualitat i reflexió.

Eduard Carmona: Veu.

Guillem Callejón: Guitarra elèctrica, banjo, instruments acústics, lapsteel, pocket piano, veu.

Iago Marta: Guitarra elèctrica, txarango, instruments acústics, veu. Alex Valdes: Contrabaix, baix elèctric i veu.

Aforament limitat a 75 persones

https://www.viasona.cat/grup/recitals-a-domicili/recitals-a-domicili