Carta de la Comissió

Entre tots farem segura la Festa Major de Cardedeu!

La Festa Major de Cardedeu és ben coneguda per la seva popularitat i universalitat; perquè tothom qui vol hi pot participar i accedir, ja sigui des del públic com des de l’organització. Enguany, la pandèmia ha provocat que aquest eix de participació i veïnatge, que ens guia fa molts anys i que fa de la nostra festa un clar exemple de convivència i de poble, s’hagi vist afectat.

Les normes de seguretat són ben clares: ús de mascareta durant tots els espectacles, distància de 2,5 m2 entre les persones i la recomanació de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar a totes les activitats. Tot això fa molt difícil: ballar, abraçar-se, saludar-se, celebrar àpats al carrer i gaudir, centenars de persones, de cada activitat als carrers i places de la nostra vila.

Aquestes circumstàncies ens han obligat a repensar-nos i a intentar oferir una festa major simbòlica, com va dir algú de la Comissió de Festa Major: «val més que declarem un estat de Festa Major!».

Som tots novells en aquest present tan esquerp, que ens vol distants i separats físicament. Som tots principiants en aquesta represa de vida tan incerta. A la majoria ens ha costat veure un Cardedeu buit i mut durant els mesos més durs de la pandèmia. Des d’aquí enviem una abraçada ben forta a totes les persones que heu patit, directament o indirectament, els efectes d’aquest virus i us volem dir:

Des de la Comissió de Festa Major som i serem tan curosos com sigui possible per poder viure una Festa Major segura, feta des de l’amor i amb una qualitat humana i artística digna d’admiració. Us demanem paciència si enguany no arribem a tothom, us demanem complicitat per sumar i per seguir creient que Cardedeu és cultura i que cadascú de nosaltres en som una part implicada.

Gràcies per confiar en tot l’equip de persones que, tot i les dificultats, fan possible gaudir de la Festa Major.

Visca Cardedeu i visca la Festa Major!

Comissió de Festa Major 2020